Så här beställer du catering

Det finstilta

För att kunna fakturera behöver vi följande uppgifter.

- Datum och tid för leverans
- Namn på beställaren
- Telefon och e-postadress
- Fakturaadress
- Organisationsnummer

För att garantera att vi kan leverera de produkter som finns på hemsidan behöver vi din beställning senast tre vardagar före leverans. Vi hjälper dig givetvis med något annat gott om du är ute i sista stund, ring oss gärna för förslag!

Antal
När det gäller bufféer vill vi att ni är minst 20 personer samt att ni enas om en buffé. När du beställer smörgåsar och sallader önskar vi att ni enas om två sorter när ni är mellan 5 och 10 personer, och en sort om ni är färre än 5 personer.

Priser
Priserna är exklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar eller feltryck och meddelar alltid beställaren om så sker.
Det går bra att betala i kassan eller via faktura. Meddela oss vid beställningstillfället hur ni önskar betala.

Bordsreservationer
Det går bra att reservera bord för lunch i restaurangen. Ring eller maila oss för din bokning.

Hyrgods
Hos oss kan du hyra det mesta till din fest eller ditt event.

Personal
Du kan hyra kvalificerad personal till ditt event eller din fest när du beställer från oss. I vår personalstyrka finns en bred kompetens med restaurangbiträden, serveringspersonal, köksmästare och hovmästare.

För Vattenfall

För Vattenfall levererar vi endast till konferensavdelningen på plan 2, plan 3 samt till styrelserummen på plan 11. Det går även bra att beställa förtäring och själva hämta produkterna i restaurangen. Vid eventuellt förlorat eller skadat gods debiteras inköpskostnaden för detta gods.

Glöm inte att skriva kostnadsställe och konferensrum i beställningen.